«Απαράδεκτη και υποκριτική η ανακοίνωση της ΕΠΟ»

Gazzetta team
«Απαράδεκτη και υποκριτική η ανακοίνωση της ΕΠΟ»

bet365

Ο ΣΚΑΪ απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που τον κατηγορούσε για στοχοποίηση των διαιτητών με το νέο «Παράγκα και Όραμα».

Ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε λόγο για απαράδεκτη και υποκριτική ανακοίνωση από πλευράς ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι «ανάμεσα στους εκδότες της είναι τουλάχιστον 8, που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις».

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΚΑΪ:

«Η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι απαράδεκτη και υποκριτική. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στους εκδότες της είναι τουλάχιστον 8, που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις.

Ο ΣΚΑΪ πάντα φωτίζει τις σκοτεινές διαδρομές συμφερόντων, πάντα αποκαλύπτει σκάνδαλα και πάντα αντιτίθεται σε κάθε είδους εγκληματική ενέργεια απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Υ.Γ. ……. η συνέχεια στο επόμενο τεύχος του ‘Παράγκα και Όραμα’».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα