Το αγαπημένο γκολ του Αγουέρο και η συμβουλή του πατέρα του (vid)

Το αγαπημένο γκολ του Αγουέρο και η συμβουλή του πατέρα του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το αγαπημένο γκολ του Αγουέρο και η συμβουλή του πατέρα του (vid)

bet365

Έκπληκτος έμενε ο Σέρχιο Αγουέρο κάθε φορά που έβλεπε σε ριπλέι το γκολ που πέτυχε με την Ιντεπεντιέντε απέναντι στη Ράσινγκ, το 2005. «Είχε δίκιο ο πατέρας μου για το αριστερό πόδι» θυμάται...

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, σε ηλικία 17 ετών είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική κούρσα και είχε πετύχει απίθανο γκολ στη νίκη (4-0) της Ιντεπεντιέντε επί της Ράσινγκ, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2005.

Παίρνοντας τη μπάλα από τη μεσαία γραμμή και φτάνοντας μέχρι και τη μεγάλη περιοχή όπου έκανε... παιχνίδι με τον αντίπαλο αμυντικό, κατάφερε να σκοράρει με το αριστερό και να πανηγυρίσει σαν τρελός.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα. Το παιχνίδι έπρεπε να γίνει πριν πέσει το σκοτάδι για λόγους ασφαλείας και είχα ξυπνήσει από πολύ νωρίς. Το γήπεδο ήταν γεμάτο. Κερδίζαμε 3-0 με χατ-τρικ του Φρούτος.

Εγώ, έκανα μια κίνηση περνώντας τον Βιτάλι και συνεχίζοντας προς την περιοχή. Όταν έφτασα εκεί, έκλεισαν όλοι οι χώροι... Έκανα μια ντρίμπλα, όμως ο Κρόσα ήταν έξυπνος και δεν την “έχαψε”. Έκανα άλλη μια και αποφάσισα να σουτάρω με το αριστερό. Όταν ξαναείδα το γκολ στην τηλεόραση, δεν πίστευα όλη αυτή την κίνηση που είχα κάνει. Ήταν πολύ σωστός ο πατέρας μου που μου έλεγε να μην ψάχνω συνέχεια ευκαιρίες με το δεξί πόδι, αλλά να προπονήσω και το αριστερό μου σουτ...» ήταν τα λόγια του Σέρχιο Αγουέρο.

Θαυμάστε το καταπληκτικό του γκολ:

 

Τελευταία Νέα