Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψήφισαν Γλύκο

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψήφισαν Γλύκο

Gazzetta team
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψήφισαν Γλύκο

bet365

Καλύτερος παίκτης της νίκης (2-1) του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας, αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής πορτιέρο αναδείχθηκε Fans Man of the Match, από τη στιγμή που του πιστώνεται και μερίδιο του θετικού αποτελέσματος χάρη στις αποκρούσεις που πραγματοποίησε και άφησε δεύτερο τον Κάτσε και τρίτο τον Περέιρα.

Αναλυτικά:

Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟΚ αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο διεθνής πορτιέρο πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, με σπουδαίες επεμβάσεις και αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της νίκης επί της Κέρκυρας.

Ο Γλύκος έδωσε τρομερή μάχη με τον συμπαίκτη Κάτσε για το βραβείο και επικράτησε εν τέλει με κάτι λιγότερο από 50 ψήφους. Συγκεκριμένα ο Γλύκος συγκέντρωσε το 31% αφήνοντας πίσω του τον νεαρό Αλβανό μέσο ο οποίος είχε 29% και τον Φακούντο Περέιρα που συγκέντρωσε το 15%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα