Εκτέλεσαν 32 πέναλτι για να προκύψει νικητής!

Κώστας Ζάλιαρης
Εκτέλεσαν 32 πέναλτι για να προκύψει νικητής!

bet365

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός, το Κύπελλο Αγγλίας, πρόσφερε άλλη μια μεγάλη (κυριολεκτικά) βραδιά, καθώς στο ματς της Γούστερ με τη Σκάνθορπ, η διαδικασία των πέναλτι είχε 32 εκτελέσεις!

Η ομάδα της LeagueOne ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του FA Cup, επικρατώντας με 14-13 στη «ρωσική ρουλέτα» έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης της αναμέτρησης στο «Aggborough».

Όσο κι αν η Γούστερ προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, οδηγώντας τον επαναληπτικό στη διαδικασία των πέναλτι όπου όλα μπορούν να συμβούν (και συνέβησαν όλα είναι η αλήθεια) αποχώρησε από τη διοργάνωση, με ψηλά όμως το κεφάλι.

Από τα 32 πέναλτι που εκτελέστηκαν, σε 16 σερί σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια διαδικασία στην ιστορία του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η αμέσως προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση με τις περισσότερες εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2001, στο παιχνίδι της Μάκλσφιλντ απέναντι στη Φόρεστ Γκριν (11-10), ενώ, το ρεκόρ συνεχόμενων εύστοχων εκτελέσεων σημειώθηκε σε ματς της Brockenhurst απέναντι στην Andover, για το Ηampshire Senior Cup, το 2013. Τότε, είχαν μπει 29 γκολ σε διαδοχικά πέναλτι.

Όσον αφορά το Λιγκ Καπ, εκεί, το σκορ 9-8 είναι σκορ που έχει επιτευχθεί τρις, σε μεγάλες χρονικά διαδικασίες. Έγινε στο Άρσεναλ – Ρόδεραμ το 2004, σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Στόουκ το 1982 και σε παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Κόλτσεστερ το 1979.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα