ΠΑΟ για τίτλο μέσω Ξάνθης!

Νίκος Ρόλλας
ΠΑΟ για τίτλο μέσω Ξάνθης!

bet365

Στην τελευταία επικίνδυνη έξοδο για το 2014, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη-επιβεβαίωση οτι φέτος είναι έτοιμος για... κορυφή.

Η νίκη επί του Πανθρακικού, το επιβλητικό αποτέλεσμα με το οποίο συνοδεύτηκε και η χορταστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσαν πως οι «πράσινοι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά... Το «ρολάρισμά» τους αυτό όμως, περνάει τώρα από την Ξάνθη. Εκεί που στις 19:30 φιλοξενούνται από την ακριτική ομάδα σε ένα παιχνίδι αποδείξεων για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του.

Στο «τριφύλλι» θέλουν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους... Αγωνιστικούς και μη. Πρώτα απ' όλα για βαθμολογικούς, καθώς θέλουν να διατηρήσουν, στην χειρότερη περίπτωση, το -5 που τους χωρίζει από τον ΠΑΟΚ και να περιμένουν κάποια γκέλα του στα Γιάννινα, προκειμένου να μειώσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή.

Μάλιστα, ενδεχόμενη νίκη επί της Ξάνθης θα στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ο «δικέφαλος» έχασε στα Πηγάδια 4-2, ενώ ο Ολυμπιακός θα τα επισκεφτεί μέσα στον Ιανουάριο.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα «σβήσει» μετά την Τρίπολη, τα Χανιά, την Τούμπα, την Μυτιλήνη, το Καραϊσκάκη και το Αγρίνιο, ακόμη μία δύσκολη έδρα από το πρόγραμμα του, έχοντας όλα τα μεγάλα ντέρμπι στην έδρα του, τον δεύτερο γύρο.

Σε αυτή την προσπάθεια, το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου εκτός από το καλό μομέντουμ που δείχνει να βρίσκεται η ομάδα, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Οι απουσίες των Ατζαγκούν και Κουτρουμπή άλλωστε ήταν επιλογή του προπονητή και έχει όλους τους άλλους, πλην του Μπαϊράμι, κανονικά στην διάθεσή του.

Η λογική λέει οτι θα πάει με τους 11 της Κυριακής, αλλά φέτος ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει διαψεύσει κάθε εκτίμηση για τους βασικούς των παιχνιδιών. Ειδικά μάλιστα σε κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτό της Ξάνθης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα