ΠΑΟΚ: Δώρο... στον εαυτό του

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δώρο... στον εαυτό του

bet365

Αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ τόσο στο σημερινό (17:15) παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όσο και σε αυτό στη Λιβαδειά την προσεχή Κυριακή, για να περάσει τις γιορτές στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» φιλοξενείται από τον ΠΑΣ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του 2014.

Η έλευση του νέου έτους μπορεί να βρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή της βαθμολογίας, αν καταφέρει να πάρει τα θετικά αποτελέσματα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ξανά στο -1 έπειτα από το 2-0 επί του Πανιωνίου, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζιόλη, Τζαβέλλα, Μακ, Κατσικά αλλά και τον Ρατς. Οι μέρες που διανύει ο ΠΑΟΚ δεν είναι οι καλύτερες της φετινής σεζόν με αρκετή κούραση και με μια πολύ δύσκολη νίκη (2-1) επί της Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή.

Κάτω απ' τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γλύκος, με τους Σκόνδρα και Μιγκέλ Βίτορ στα στόπερ. Ο Κίτσιου θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και πιθανότατα ο Ποζατζίδης το αριστερό. Η τριπλέτα στα χαφ θα αποτελείται από τους Κάτσε, Γκολάσα και Τζανδάρη, ενώ στην επίθεση αναμένεται να βρεθούν οι Περέιρα, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Απέναντι στον πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΣ που ξεπέρασε την «τεσσάρα» από τον Λεβαδειακό παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και πήρε και νίκη (1-0) επί του Ατρομήτου! Μπέριος και Ιωάννου είναι αυτοί στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης για τη σημερινή αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα