Ρεκόρ τερμάτων σε ένα έτος από τη Ρεάλ!

Ρεκόρ τερμάτων σε ένα έτος από τη Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεκόρ τερμάτων σε ένα έτος από τη Ρεάλ!

bet365

Η «τεσσάρα» επί της Κρους Ασούλ και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, χάρισε ακόμα ένα ρεκόρ στη Ρεάλ Μαδρίτης που ξεπέρασε τη Μπαρτσελόνα και του 2012!

Οι 21 σερί νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, την έκαναν την πρώτη ισπανική ομάδα που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Μάλιστα, χρειάστηκε να ξεπεράσει τις 18 της Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ, τη σεζόν 2005-2006.

Πλέον, όμως, έχει ξεπεράσει και την επίδοση των «μπλαουγκράνα» από το 2012, όταν αυτοί διατηρούσαν το ρεκόρ τερμάτων σε ένα ημερολογιακό έτος! Τα 176 γκολ που έχουν πετύχει μέσα στο 2014 ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του, αποτελούν ρεκόρ στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με τη Μπαρτσελόνα να σταματάει στα 175 πριν από δύο χρόνια.

Μάλιστα, οι Καταλανοί κατέχουν και την τρίτη – πλέον – καλύτερη επίδοση σε αυτό τον τομέα, αφού το 2011 είχαν ολοκληρώσει το έτος με 170 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα