Παναθηναϊκός: Προς καλοκαίρι και ο Μαυρίας

Παναθηναϊκός: Προς καλοκαίρι και ο Μαυρίας

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Προς καλοκαίρι και ο Μαυρίας

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρατήσει όπως φαίνεται την περίπτωση επιστροφής του Χάρη Μαυρίο, αλλά πλέον κατά πάσα πιθανότητα και αυτό το θέμα πάει για το καλοκαίρι...

Συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία του Χάρη Μαυρία στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός και γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι γίνεται με τον νεαρό άσο. Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να μην έχει ως προτεραιότητα έναν εξτρέμ, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι για ένα παιδί που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και προέρχεται από τα σπλάχνα της.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει η «Sportday», δύσκολα θα υπάρξει κάτι τον Ιανουάριο και όπως φαίνεται και αυτή η περίπτωση θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι... Ότι έχει συμβεί δηλαδή και με την περίπτωση επιστροφής του Λέτο στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα