Πρόκριση για Λεβάντε, Εσπανιόλ και Χετάφε

Gazzetta team
Πρόκριση για Λεβάντε, Εσπανιόλ και Χετάφε

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπελλου Ισπανίας πανηγύρισαν οι Λεβάντε, Εσπανιόλ και Χετάφε. Πέρασαν και οι Σοσιεδάδ, Γρανάδα, Βιγιαρεάλ.

Σχετικά εύκολα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου η Χετάφε. Μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Εϊμπάρ, επικράτησε και πάλι με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Βιγκαράι, για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ο Ντιέγκο Κάστρο στο 33', πριν ο Πιοβατσάρι με πέναλτι στο 55' κάνει το τελικό 2-1.

Από την πλευρά της η Λεβάντε, κατάφερε να προκριθεί με δύο ισοπαλίες απέναντι στην Αλμπαθέτε. Το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο 1-1 με αποτέλεσμα η Λεβάντε με το 0-0 στην έδρα της να πάρει την πρόκριση...

Πιο άνετη ήταν η πρόκριση της Εσπανιόλ, καθώς οι Καταλανοί, μετά το 0-2 εκτός έδρας με την Αλαβές, επικράτησαν και πάλι των αντιπάλων τους με 1-0 και γκολ του Μορίγια και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την πρόκριση για την επόμενη φάση πήρε και η Σοσιεδάδ, που επικράτησε με 2-0 της Οβιέδο και σε συνδιασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πέρασε, έχοντας τον Φινμπόγκασον σε μεγάλη μέρα, καθώς σημείωσε τόσο το 1-0 στο 28', όσο και το 2-0 στο 62'.

Η Γρανάδα, πήρε το 1-1 από την Κόρδοβα εκτός έδρας και με το 1-0 στην έδρα της προκρίθηκε. Η γηπεδούχοι στο 5' άνοιξαν το σκορ με τον Αντόνε, πριν ο Μάινθ διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 62'.

Τέλος, η Βιγιαρεάλ επικράτησε άνετα με 3-0 της Καντίθ και πήρε επίσης την πρόκριση για την επόμενη φάση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα