Ταουσιάνης: «Αδικήσαμε πάλι τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Ταουσιάνης: «Αδικήσαμε πάλι τους εαυτούς μας»

bet365

Στην έλλειψη συγκέντρωσης σε δύο στημένες φάσεις στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ειδικά στο α' ημίχρονο.

«Για άλλο ένα παιχνίδι αδικούμε τους εαυτούς μας. Το λέω αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, περιόρισε τον αντίπαλο και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερα στο πρώτο 45λεπτο» δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη, προσθέτοντας: «Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν μπόρεσε να μας αποφέρει καρπούς στο τέλος του ματς. Το πρόβλημά μας ήταν πως σε δύο στημένες φάσεις δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα που επιβάρυναν την ήδη πληγωμένη αυτοπεποίθηση που έχουν ήδη τα παιδιά. Συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα