«Με πιστεύει ο Μίτσελ, μεγάλος παίκτης ο Αμπιντάλ»

Δημήτρης Τομαράς
«Με πιστεύει ο Μίτσελ, μεγάλος παίκτης ο Αμπιντάλ»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έδειξε μέσω των δηλώσεών του την ψυχολογική του... ανάταση ενώ μίλησε για τον Ερίκ Αμπιντάλ. Τι είπε ο Ντελβίν Ντινγκά.

Ο Μήτρογλου είπε μετά το τέλος του ματς στο συνδρομητικό κανάλι για:

Τον ίδιο και τον αγώνα: «Το ήξερα ότι με πιστεύει ο κόουτς. Και εγώ τον πιστεύω. Κάνω αυτά που θέλει. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Αυτό θέλαμε και τα καταφέραμε. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά. Εμείς βάλαμε δύο γκολ, δεν δεχθήκαμε κανένα και κερδίσαμε. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά. Εμείς βάλαμε όμως τα γκολ και για αυτό κερδίσαμε».

Τον Αμπιντάλ: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Φαίνεται η ποιότητά του και στην προπόνηση. Χάρηκα που έπαιξα μαζί του και που συνεργαστήκαμε. Εμείς όμως τώρα προχωράμε. Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά εμείς σαν ομάδα πρέπει να κοιτάξουμε τους στόχους μας».

Την μάχη του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να πω κάτι, διότι έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Την διαφορά από τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω θα γυρίσουμε. Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα. Είναι μεγάλη η χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλω να πω τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι».

Το παιχνίδι με την Καλλονή: «Είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε με την ησυχία μας στις διακοπές και να γυρίσουμε πιο δυνατοί».

Ο Ντινγκά μίλησε για:

Τον αγώνα: «Ήταν μία πολύ σημαντική και αρκετά δύσκολη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση να βγούμε μπροστά και να φτάσουμε στη νίκη».

Τον Αμπιντάλ: «Ήταν σημαντικό και για τον ίδιο τον Ερίκ. Σήμερα δώσαμε τα πάντα όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς μας και για εκείνον. Χαίρομαι που ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα κάνουμε ξανά το ίδιο. Μας προβληματίζει λιγάκι ο τραυματισμός του Μποτία γιατί θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι μαζί μας και να είναι καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα