Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε το βαθμό»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε το βαθμό»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για έλλειψη αυτοπεποίθησης, ωστόσο επισήμανε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Φάληρο.

«Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην κινδυνεύσαμε πολύ, με εξαίρεση μια φάση του Μήτρογλου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, καθώς ο Ολυμπιακός απείλησε μόνο με στημένες μπάλες. Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση κι η πίστη πως θα κάνουμε κάτι καλό όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια. Αυτό βελτιώθηκε με την είσοδο του Ιμπαγάσα» σχολίασε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στην κάμερα της Nova.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Μασούρα, λίγο πριν έρθει το δεύτερο γκολ. Όπως πήγαινε το ματς, σου έδινε την εικόνα πως είναι πιθανή η ισοφάριση. Θεωρώ πως μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό. Παρόλα αυτά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, πλέον προχωράμε μπροστά και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα