Μίτσελ: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Μίτσελ: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα, ευχαριστώντας τον Αμπιντάλ για την προσφορά του και εκφράζοντας την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Μποτία.

«Παίξαμε με περισσότερη ένταση απ' ότι σε προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε λιγότερη ασφάλεια στο παιχνίδι μας, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Πετύχαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε παραπάνω» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Nova, πριν αναφερθεί στον Ερίκ Αμπιντάλ: «Είμαι πολύ περήφανος που τον προπόνησα, που μπορούσαμε να είμαστε μαζί του. Έπρεπε όμως να πάρει αποφάσεις που για τον ίδιο ήταν πιο σημαντικές σε προσωπικό επίπεδο. Τον ευχαριστούμε πολύ. Παρόλο που ήξερε εδώ και δύο μήνες ότι θα σταματήσει, συνέχισε να δουλεύει σε άριστο επίπεδο».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Αλμπέρτο Μποτία, σημείωσε: «Ανησυχούμε, γιατί μπορεί να μείνει εκτός για ένα διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα