Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-0

Νίκος Τσιώκος
Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-0

bet365

Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το... δώρο της Λαμίας, κέρδισε 2-0 τη Ζάκυνθο, πλησίασε την ομάδα της Φθιώτιδας στον πόντο και την περιμένει την Κυριακή (21/12) στο ντέρμπι κορυφής της Football League

Την «γκέλα» της Λαμίας (1-1 με τον Τύρναβο) εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» κέρδισε τη Ζάκυνθο 2-0 στο Καυτανζόγλειο και πλησίασε την ομάδα της Φθιώτιδας στον πόντο. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στους νησιώτες, που είχαν και δοκάρι στο 35' με τον Παπαδημητρίου.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στο εν λόγω σκορ. Στο 72' ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη, έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, ενώ στο 91' ο Περόνε έδωσε στον Λουκίνα και αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Ηρακλής περιμένει την ερχόμενη Κυριακή (21/12) τη Λαμία στο ντέρμπι κορυφής της Football League, με άπαντες να ελπίζουν ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς και θα κάνουν Χριστούγεννα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (70' Λουκίνας), Κάσσος (53' Σιατραβάνης), Ρομάνο (89' Κυριακίδης), Περόνε.

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88' Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (58' Πέττας), Πιτταράς (78' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα