Γκατούζο: «Πολεμήσαμε, αλλά αυτή είναι η ομάδα μας»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Πολεμήσαμε, αλλά αυτή είναι η ομάδα μας»

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια της ομάδας του, που «πολέμησε» κόντρα στην Καλλονή, τονίζοντας ότι μόνο μετά την αποβολή απειλήθηκε ο ΟΦΗ.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Όταν χρειάζεται να κάνω παρατηρήσεις, το κάνω. Σήμερα είδα μια ομάδα που πολέμησε. Στα 2 τελευταία ματς χάσαμε 5 βαθμούς» σχολίασε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας: «Δυσκολεύομαι πραγματικά να σχολιάσω αυτό το παιχνίδι, το σημαντικό είναι ότι μετράει το αποτέλεσμα. Η Καλλονή έχει 20 βαθμούς, τη δυσκολέψαμε, δεν έκανε επιθέσεις. Μόνο όταν μείναμε με 10 παίκτες μπόρεσε να κάνει κάτι. Ξέρω ότι δεν είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά αυτή είναι η ομάδα μας».

Αναφορικά με την παρουσία των Ιταλών στο γήπεδο, επισήμανε: «Για αυτό το θέμα ασχολείται ο πρόεδρος, γνωρίζω ότι ήρθαν, ρωτήστε εκείνον».

Καταλήγοντας, μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει κανένας από τους τραυματίες, αν επιστρέψει κάποιος αυτός είναι ο Φαζός. Αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε το Σάββατο. Είναι ένα δυνατό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε. Μερεμπασβίλι, Λαμπρόπουλος παίζουν στο κέντρο και αυτό τα λέει όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα