Tι λέει ο μάνατζέρ του Στάνκοβιτς για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Tι λέει ο μάνατζέρ του Στάνκοβιτς για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

bet365

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ παίζει «δυνατά» για τον Βόισλαβ Στάνκοβιτς. Τι δηλώνει ο μάνατζερ του στο gazzetta.gr!

Δημοσιεύματα θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει τον 27χρονο στόπερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον σύλλογο της Σερβίας. Οι πληροφορίες, πάντως, που έρχονται από την Σερβία και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως στο... κόλπο έχει μπει και ο ΠΑΟΚ που δείχνει διάθεση να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη, προσφέροντας τα... διπλά από όσα μπορεί να καλύψει το «τριφύλλι», δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ!

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει κρούση από τον Παναθηναϊκό, είχαμε κάποιες επαφές την προηγούμενη εβδομάδα και είναι μια καλή προοπτική, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να τα ξαναπούμε με τον Παναθηναϊκό. Τον θέλουν ομάδες από Ιταλία, Γαλλία, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει χρόνος και θα επιλέξουμε την καλύτερη πρόταση» σχολίασε στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του παίκτη, Ντούσαν Μιλόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα