Πετράκης: «Να δώσουμε αξία στη νίκη επί του Ατρομήτου»

Gazzetta team
Πετράκης: «Να δώσουμε αξία στη νίκη επί του Ατρομήτου»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να έχει αξία η νίκη επί του Ατρομήτου.

«Για μας είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια μας. Αυτός που ψηλώνει εύκολα ισοπεδώνεται εύκολα. Για να έχει αξία η νίκη επί του Ατρομήτου πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και με τον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η νίκη που κάναμε με τον Ατρόμητο. Πρέπει να είμαστε στο 100% της συγκέντρωση μας. Η θέληση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας και μετά με καλή καθοδήγηση τακτικά και στρατηγικά να διεκδικήσουμε το καλό αποτέλεσμα», ανέφερε ο τεχνικός των Ηπειρωτών στην κάμερα της Nova.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα