Παναθηναϊκός: Το... κακό για τον Ροντρίγκες!

Παναθηναϊκός: Το... κακό για τον Ροντρίγκες!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το... κακό για τον Ροντρίγκες!

bet365

Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού, όπως και ο Χουάνμα, ωστόσο η αλλαγή συστήματος στην Βερόνα έφερε την... ενεργοποίηση του στην βασική ενδεκάδα.

Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες της Βερόνα απασχολεί τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε η Sportday, με τον Ουρουγουανό να είναι πολύ ψηλά στην «πράσινη» λίστα για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» τον έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, με τον Ουρουγουανό στόπερ να είναι «παροπλισμένος» όλο αυτό το διάστημα αλλά να βρίσκει τις τελευταίες εβδομάδες θέση στην βασική ενδεκάδα!

Αυτό είναι και το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που έβλεπε την προοπτική του δανεισμού να είναι πιθανή, για έναν παίκτη που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Serie A, δυναμισμό και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ο Ροντρίγκες που μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στην Τορίνο, δεν μπόρεσε να γίνει βασικός με την... πρώτη, καθώς ο Αντρέα Μαντορλίνι εμπιστευόταν τον Μαρκέζ και τον Μόρα.

Ένα παιχνίδι κυπέλλου με την Περούτζια ήταν η πρώτη ευκαιρία για τον λατινοαμερικανό στόπερ. Έκτοτε, ο Ιταλός τεχνικός γύρισε το σύστημα, χρησιμοποιεί πλέον 3 στόπερ στα μετόπισθεν και ο Ροντρίγκες έγινε βασικός. Γεγονός που όπως είναι λογικό δυσκολεύει τα πράγματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα