Διάθεση για ενίσχυση αλλά πρώτα... τα τρίποντα

Διάθεση για ενίσχυση αλλά πρώτα... τα τρίποντα

Διονύσης Δελλής
Διάθεση για ενίσχυση αλλά πρώτα... τα τρίποντα

bet365

Πρόθεση για μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση υπάρχει στον Ολυμπιακό, αρκεί να μαζευτούν οι βαθμοί που πρέπει στα δύο επόμενα ματς. Γράφει ο Διονύσης Δελλής

Ξεκίνησε ο... χορός των ονομάτων γύρω από τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφολογία στη χειμερινή version της, και μάλιστα με «αφετηρία» τις δηλώσεις τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του Γιάννη Βρέντζου που πιστοποιούν την διάθεση των Ερυθρόλευκων για «ενίσχυση». Θα είναι πιθανότατα ο πιο ενδιαφέρον Γενάρης για τους Πειραιώτες από την αλλαγή της διοικητικής τους ηγεσίας και έπειτα. Μιας και για πρώτη φορά οι πρωταθλητές νοιώθουν πως πρέπει να βρουν λύσεις «πρώτης γραμμής», λύσεις «11άδας» για 2-3 θέσεις τους.

Σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό αντί του Αμπιντάλ, σίγουρα έναν «κάνω τη διαφορά» winger και πιθανότατα και έναν σέντερ φορ που θα προκύψει για να διεκδικήσει θέση στο βασικό πλάνο του προπονητή. Θα έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, όπως φαίνεται. Μπορεί τα νέα πρόσωπα από το νέο έτος να φτάσουν τα πέντε στον αριθμό. Άλλα για την πρώτη γραμμή και άλλα για να μεγαλώσουν τον κύκλο του rotation. Για παράδειγμα ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι μπορεί να αποκτηθεί και πλάγιος μπακ κατόπιν σχετικής υπόδειξης του προπονητή, κάτι που δεν φαίνονταν να... υπάρχει στον ορίζοντα μέχρι πρότινος. Και ο Μίτσελ τον απέκλεισε ξανά τον Σαλίνο, όπως απέκλεισε αυτή τη φορά και τον Γιαννούλη που το Σάββατο ήταν βασικός στη Λιβαδειά.

Παρότι τα ονόματα και τα σενάρια όμως έχουν ήδη την τιμητική τους, έχουμε την εντύπωση ότι οι Ερυθρόλευκοι τουλάχιστον ως το τέλος αυτής της εβδομάδας δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε καμία κίνηση. Προφανώς ήδη ψάχνουν, ήδη έχουν στα χέρια τους λίστες και εξετάζουν περιπτώσεις. Αλλά αν δεν περάσουν τα ματς με τον Πανιώνιο (σήμερα) και βέβαια με την Καλλονή δεν υπάρχει διάθεση να συμβεί το παραμικρό. Τουλάχιστον σε... κοινή θέα. Αυτή τη στιγμή προέχει το πρωτάθλημα. Οι έξι βαθμοί Σούπερ Λιγκ που κρίνονται μέσα στα επόμενα 24ώρα. Το μίνιμουμ του να μείνουν τα πράγματα ως έχουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και το μάξιμουμ ο Ολυμπιακός να πλησιάσει και άλλο και να βρεθεί εκ νέου σε απόσταση βολής, από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει δύο συνεχόμενες αποστολές εκτός έδρας (σε Γιάννενα και Λιβαδειά). Δεν θέλουν οι Πειραιώτες να αποπροσανατολίσουν την ομάδα τους από το αυτονόητο. Έχουν την υπομονή και βέβαια την εμπειρία ώστε να περιμένουν.

Είναι δεδομένο όμως ότι έχουν σκοπό τουλάχιστον με μια-δύο μεταγραφικές τους κινήσεις να προκαλέσουν «αίσθηση». Να γίνουν μεταγραφές που συνήθως προκύπτουν καλοκαίρι και όχι χειμώνα. Έχουν την πρόθεση να ταράξουν τα... νερά. Να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ. Και αυτό μεταφέρουμε. Τα υπόλοιπα; Λογικά από την Κυριακή. Και βέβαια με την υποσημείωση ότι στα δύο ματς που έρχονται οι έξι βαθμοί θα έχουν μπει στο «σακούλι». Άρα όλα θα κυλήσουν ομαλά. Σε διαφορετική περίπτωση; Έχουμε αναφέρει ξανά ότι αυτή η εβδομάδα μοιάζει σαν... εξεταστική περίοδος. Όλοι κρίνονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα