Επαφές ΠΑΟΚ με Μπολιβάρ για Καρντόσο

Επαφές ΠΑΟΚ με Μπολιβάρ για Καρντόσο

Απόστολος Παγώνης
Επαφές ΠΑΟΚ με Μπολιβάρ για Καρντόσο

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές με την Μπολιβάρ για την απόκτηση του Ρούντι Καρντόσο. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουν στην Τούμπα αν ο Βολιβιανός μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ή θα τραβήξει γι’ άλλες πολιτείες.

Στον «δικέφαλο» συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με την περίπτωση του διεθνή Βολιβιανού μεσοεπιθετικού Ρούντι Καρντόσο. ΟΙ Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του την Μπολιβάρ για την απόκτησή του. Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βολιβίας και σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Καρντόσο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί καλύτερα την μεταγραφή του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Άλλωστε και ο ίδιος ο αθλητής έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την πατρίδα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα