Με αρκετούς βασικούς με Πανιώνιο ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Με αρκετούς βασικούς με Πανιώνιο ο Μίτσελ

bet365

Σχήμα με αρκετούς βασικούς θα κατεβάσει με τον Πανιώνιο ο Μίτσελ. Πιθανότατα θα είναι το τελευταίο ματς του Ερίκ Αμπιντάλ.

Ως προς τα πλάνα του Μίτσελ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο. Δεξί μπακ θα είναι ο Ομάρ, αριστερό ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Μποτία και Αμπιντάλ (σ.σ. πιθανότατα θα είναι το τελευταίο ματς του με την φανέλα του Ολυμπιακού). Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης με έναν εκ των Ντινγκά και Κασάμι, για την θέση του επιτελικού δίνουν... μάχη οι Φορτούνης και Τσόρι και στα δύο άκρα θα είναι ο Αφελάι με έναν Φουστέρ και Ντοσεβί. Για την επίθεση ο Μίτσελ είναι ακόμα μετέωρος για το ποιόν εκ των Μήτρογλου - Μπενίτες θα επιλέξει ωστόσο ο Μητρογκόλ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Στην ερυθρόλευκη αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι και Nτινγκά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα