Αλλάζουν τα δεδομένα για το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Αλλάζουν τα δεδομένα για το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί η αστυνομία να είχε ανάψει κόκκινο για την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να υπάρχει παρουσία τους.

Αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στις Ζωσιμάδες για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ απαγορεύθηκε η παρουσία τους αφού για να φιλοξενηθούν φίλοι των «ασπρόμαυρων» στους «Ζωσιμάδες» ήταν πως στη θύρα των φιλοξενουμένων δεν υπάρχουν πλαστικά καθίσματα. Ετσι η Super League δεν επέτρεπε την παρουσία κόσμου σε αυτήν την κερκίδα.

Όμως, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του στην Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι εργασίες τοποθέτησης καθισμάτων και οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί και πλέον είναι στο χέρι της αστυνομίας να επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα