Άμα σε βάλει από κάτω, είναι…ύποπτο

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Άμα σε βάλει από κάτω, είναι…ύποπτο

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta περί…ύποπτων σκορ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού!

Διαβάζω «κάθε τρεις και λίγο» για διάφορα και καλά «ύποπτα» παιχνίδια του Ολυμπιακού, σύμφωνα με κάποιες εταιρίες του εξωτερικού. Γιατί λέει υπάρχει υπερβολικός στοιχηματισμός στα ημίχρονα για over και ενίοτε χάντικαπ, πως τα λένε αυτά.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ αν έπαιζα στοίχημα, που δεν παίζω, θα μελετούσα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και θα έβλεπα κάποια πράγματα. Τι εννοώ; Ας δούμε τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού πέρσι και φέτος στα παιχνίδια στα οποία προηγήθηκε στο ημίχρονο…

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1. Τελικό 0-5.

Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-0. Τελικό 4-0.

Ολυμπιακός-Φωκικός 2-0. Τελικό 5-1.

Ολυμπιακός-Βέροια 2-0. Τελικό 6-0.

Φωκικός-Ολυμπιακός 1-4. Τελικό 2-5.

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-0. Τελικό 3-0.

Άρης-Ολυμπιακός 0-2. Τελικό 0-2.

Απόλλων-Ολυμπιακός 0-3. Τελικό 0-5.

Ολυμπιακός-Καλλονή 1-0. Τελικό 4-0.

Ολυμπιακός-Αστέρας 1-0. Τελικό 4-0

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1. Τελικό 0-2.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0. Τελικό 2-0.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1. Τελικό 0-4

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 1-0. Τελικό 2-0.

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-4. Τελικό 1-4

Ολυμπιακός-Νίκη 3-0. Τελικό 3-1.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0. Τελικό 3-0.

Ολυμπιακός-Βέροια 1-0. Τελικό 3-0.

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0. Τελικό 5-1.

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-1. Τελικό 0-4.

Είναι ξεκάθαρο τι γίνεται;

Αναφέρομαι στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όπου συνήθως γίνονται τα μεγάλα σκορ.

Πότε ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλο σκορ, δηλαδή από 3-0 και πάνω, ενώ προηγούνταν στο ημίχρονο; Σε μία σκληρή έδρα όπως το Χαριλάου, γιατί προέρχονταν από το 3-1 επί της Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην επίσης δύσκολη έδρα της Ξάνθης, γιατί τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες (αποβολή Χολέμπας) και γιατί αμέσως μετά έπαιζε κύπελλο με τον Ατρόμητο. Με τον Πανιώνιο, γιατί ήταν το ενδιάμεσο από τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος μέσα σε μία εβδομάδα στο περσινό μέτριο β΄γύρο του. Με τον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη, που έπαιξε αμέσως πριν κι αμέσως μετά από το παιχνίδι του στο Μάντσεστερ. Και φέτος με τη Νίκη στην πρεμιέρα, όπου ο Ολυμπιακός, μέσα Αυγούστου, ακόμη προετοιμασία έκανε.

Το θέμα είναι απλό: Άμα ο Ολυμπιακός σε βάλει από κάτω και προηγηθεί στο ημίχρονο, είναι τέτοια ομάδα, που κατά πάσα πιθανότητα (η, βεβαιότητα!) όχι απλά θα σε κερδίσει, αλλά θα σου βάλει κι άλλα γκολ.

Να θυμίσω κι άλλα, μεγάλα ματς;

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-1. Τελικό 0-3!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0. Τελικό 4-0!

Ολυμπιακός-Μάλμε 1-0. Τελικό 4-2!

Θέλετε κι άλλο over με Ολυμπιακό νικητή στο ημίχρονο και στο τέλος;

Ολυμπιακός-Ατλέτικο 2-1. Τελικό 3-2!

Όποιος λοιπόν έχει βάλει κάτω τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, καταλαβαίνει πανεύκολα ότι αν καταφέρει και προηγηθεί στο ημίχρονο, κατά 95% θα είναι νικητής! Έτσι κέρδισε 1-0 και τη Γιουβέντους κι 1-0 και την Μπενφίκα. Και πως δεν έγινε over πέρσι και στο 2-0 με τη Γιουνάϊτεντ (1-0 ημίχρονο)!

Για να βρεις ένα, προσέξτε μόλις ένα, παιχνίδι στα δύο χρόνια, στο οποίο ο Ολυμπιακός προηγούνταν στο ημίχρονο και δεν κέρδισε, πρέπει να πας στο Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1. Κι εκεί ισοφαρίστηκε στο 84’ από την ομάδα που μετά από μόλις λίγους μήνες έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Έγινε κατανοητό;…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.