Προτεραιότητα της Ντόρτμουντ η σωτηρία

Προτεραιότητα της Ντόρτμουντ η σωτηρία

Κώστας Ζάλιαρης
Προτεραιότητα της Ντόρτμουντ η σωτηρία

bet365

Καθόλου δεν θα ενοχλήσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ο πιθανός αποκλεισμός στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουβέντους, αφού οι Βεστφαλοί ρίχνουν όλο το βάρος στην προσπάθεια παραμονής στη Bundesliga.

Η φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του 2013, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, κάνει τη Ντόρτμουντ να δίνει προτεραιότητα στα εγχώρια κι όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κατέστησε σαφές μιλώντας μετά την κλήρωση των «16», ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μίκαελ Ζορκ.

«Ομολογώ ότι φέτος δεν είχα τόσο άγχος για την κλήρωση όσο είχα τα προηγούμενα χρόνια. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα, είναι πολύ πιο σημαντική. Όπως και να 'χει, σε αυτό το στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα