Διαμαντάκος: «Βατή η κλήρωση για εμάς»

Διαμαντάκος: «Βατή η κλήρωση για εμάς»

Δημήτρης Τομαράς
Διαμαντάκος: «Βατή η κλήρωση για εμάς»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μιλώντας για την κλήρωση με τη Ντνίπρο την χαρακτήρισε βατή.

Ο άσος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων στη NOVA: «Νομίζω ότι είναι μία πολύ βατή κλήρωση. Όπως είπατε και εσείς είναι και εκτός φόρμας. Ένα ακόμα αβαντάζ για εμάς. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί με τον καιρό. Με ένα καλό αποτέλεσμα εκεί όμως μπορούμε να πάμε μετά στην έδρα μας και να διαχειριστούμε το παιχνίδι».

Ακόμα τόνισε: «Είναι μία κλήρωση που ο Ολυμπιακός μπορεί. Ο Ολυμπιακός όπως είπατε και εσείς έχουμε μία όχι και τόσο καλή παράδοση αλλά μπορούμε να την σπάσουμε. Σίγουρα η διακοπή που θα έχει η Ντνίπρο θα είναι κάτι το δύσκολο γι' αυτήν. Χάνεις τον ρυθμό σου. Για να επανέλθεις μετά πρέπει να παίξεις φιλικά. Είναι κάτι που θα ευνοήσει εμάς.

Και εμείς είχαμε επηρεαστεί από αυτό. Εάν χάσεις τον ρυθμό σου μετά για να επανέλθεις είναι πιο δύσκολο. Οι ρυθμοί που έπαιζες με αυτούς που πας να παίξεις έχουν διαφορά σε αυτήν την περίπτωση». Όσο για το εάν θα άλλαζε την Σέλτικ με τους Ουκρανούς είπε: «Νομίζω πως όχι. Δεν την αλλάζω τη Ντνιέπρ με την Σέλτικ. Ούτε με την Τορίνο. Είχε μείνει και η Άγιαξ. Είχε πολύ δύσκολες ομάδες. Η κλήρωση είναι πολύ βατή. Όμως άλλο να το λες στα λόγια. Το θέμα είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα