Τασουλής: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Θοδωρής Βασίλης
Τασουλής: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

bet365

Ο Χρήστος Τασουλής μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ, το τι έφερε η αλλαγή προπονητή στην Πλατεία, αλλά για την παρουσία του που του άνοιξε την πόρτα της Εθνικής.

Ο Πανιώνιος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ κι ένας από τους διακριθέντες για άλλο έναν αγώνα ήταν ο Χρήστος Τασουλής. Ο 23χρονος άσος, που αποτελεί την φετινή αποκάλυψη του Πανιωνίου, μίλησε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο gazzetta.gr για τη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και για την αλλαγή προπονητή, καθώς και για το πρώτο μηδέν στην άμυνα. Ο Τασουλής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενώ στάθηκε και στην ομαδική δουλειά που γίνεται στην Πλατεία και έφερε την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Χρήστο ο Πανιώνιος έπαιζε ένα τελικό απέναντι στον ΟΦΗ.

«Ήταν πολύ σημαντικό το ματς για τον Πανιώνιο. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και δίκαια κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα».

Ο Πανιώνιος είχε νέο προπονητή στον πάγκο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Θεωρείς ότι η αλλαγή προπονητή συνέβαλε ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη;

«Πράγματι είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς με συνέπεια να υπάρξει αλλαγή προπονητή. Πάντοτε μία αλλαγή προπονητή φέρνει μία άλλη ψυχολογία. Γίνεται μία νέα αρχή κι ευελπιστούμε για το καλύτερο».

Που δουλέψατε αυτές τις ημέρες τι σας επισήμανε ο κ. Ουζουνίδης;

«Μας επισήμανε κάποια πράγματα όσον αφορά τον αγώνα με τον ΟΦΗ και πως θα καταφέρουμε να το χτυπήσουμε. Τα βγάλαμε αυτά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Η ομάδα για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

«Νομίζω ότι στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν άτυχοι και κάποια δικά μας λάθη μας οδήγησαν στο να μην κρατήσουμε το μηδέν. Είμαστε μία νεανική ομάδα αλλά νομίζω αγώνα με αγώνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα κρατήσουμε και άλλες φορές το μηδέν στην άμυνα».

Ακολουθούν μέσα σε τέσσερις ημέρες δύο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

«Κάθε ματς είναι σημαντικό για την πορεία μας. Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Παίζουμε την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μετά την Τετάρτη θα ασχοληθούμε με τον Ατρόμητο. Το μυαλό μας τώρα είναι στον Ολυμπιακό»

Εσύ προσωπικά μέσω των εμφανίσεων σου έφτασες μέχρι την Εθνική, ενώ συνεχίζεις να είσαι από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για μένα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στον Πανιώνιο γίνεται καλή ομαδική δουλειά. Δίνονται ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές και η δουλειά αυτή βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».

Ο κόσμος βρίσκεται δίπλα σας και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Θες να του στείλεις ένα μήνυμα;

«Οι φίλοι του Πανιωνίου είναι κοντά στην ομάδα, μας στηρίζουν από την πρώτη αγωνιστική και ξέρουν καλά για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Εμείς το μόνο που μπροπύμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό όπως στο ματς με τον ΟΦΗ και να φέρουμε και άλλους δίπλα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα