Από τα ξημερώματα στη Ραμπάτ η Ρεάλ (vid)

Από τα ξημερώματα στη Ραμπάτ η Ρεάλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Από τα ξημερώματα στη Ραμπάτ η Ρεάλ (vid)

bet365

Στο Μαρόκο και την πρωτεύουσά του, Ραμπάτ, βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ρεάλ Μαδρίτης. Ισχυρή αστυνομική δύναμη συνοδεύει την αποστολή, που... δεν γνώριζε τελικά που θα προσγειωνόταν!

Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του αγώνα με την Κρουζ Αζούλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, προκάλεσε σύγχυση και μπέρδεμα όσον αφορά την τοποθεσία στην οποία θα κατευθυνόταν τελικά η «βασίλισσα».

Το ματς δεν θα διεξαχθεί στη Ραμπάτ, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και πάρθηκε η απόφαση να γίνει στο Μαρακές. Αυτό, δυσανασχέτησε την πλειοψηφία των φιλάθλων που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο για να δουν από κοντά τους «μερένχες» και αρκετοί από αυτούς δεν θα καταφέρουν τελικά να το κάνουν.

Πάντως, η αλλαγή που έγινε, προκάλεσε μπέρδεμα, καθώς δεν γνώριζε η αποστολή της Ρεάλ αν τελικά θα προσγειωνόταν και θα διέμενε στη Ραμπάτ, ή αν θα κατευθυνόταν στο Μαρακές.

Πάντως, όσοι περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία με τα αστέρια της ομάδας, έμειναν με την χαρά, αφού οι 40 άνδρες ασφαλείας είχαν δημιουργήσει κλοιό και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να πλησιάσει τους παίκτες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα