Χωρίς Τζιόλη – Μακ, αλλά με Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς Τζιόλη – Μακ, αλλά με Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Χωρίς Τζιόλη – Μακ, αλλά με Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!

bet365

Παρά το γεγονός πως ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν τον υπολογίζει, ο Μαντούρο βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα. Εκτός έμειναν οι Τζιόλης και Μακ.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μαζί με τον Μάαρτεν Μάρτενς είναι «τελειωμένοι» από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως, ο πρώτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Φαίακες για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Ρόμπερτ Μακ δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του συνεχίζοντας και σήμερα την αποθεραπεία τους, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν χαλάρωμα το πρωί, λίγες ώρες πριν από το ματς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ και Πούγγουρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα