Χισέν στο gazzetta.gr: «Ούτε ηγέτη δεν έχει πλέον η Λίβερπουλ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χισέν στο gazzetta.gr: «Ούτε ηγέτη δεν έχει πλέον η Λίβερπουλ»

bet365

Ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ, Γκλεν Χισέν μίλησε στο gazzetta.gr για την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει ο αγγλικός σύλλογος. Τι λέει για Τζέραρντ, Μπαλοτέλι, Ρότζερς, Στάριτζ αλλά και το κενό που άφησε ο Σουάρες.

Ο Γκλεν Χισέν, εμβληματική φιγούρα του σουηδικού ποδοσφαίρου έφτασε στο peak της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ για τρεις σεζόν (1989-1992).

Αναδείχθηκε πρωταθλητής Αγγλίας με τους «reds» (1990), ενώ διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Σουηδίας στο Μουντιάλ της Ιταλίας (1990).

Ο Χισέν, θεωρείται ειδικός σε θέματα που αφορούν τον σύλλογο του Λιμανιού καθώς παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πορεία του.

Το gazzetta.gr ζήτησε από τον παλαίμαχο άσο την δική του άποψη για την φετινή Λίβερπουλ.

«Δεν είναι καλή χρονιά για την Λίβερπουλ. Το παρήγορο είναι πως κατάφερε στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Premier League να μην ηττηθεί μολονότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Πλήρωσε την κακή της πορεία και στο Champions League, όπου έμεινε εκτός από την Βασιλεία».

Ο άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ εξηγεί τι φταίει και το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς απογοητεύει.

«Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, υστερεί από τακτικής άποψης και δεν έχει καταφέρει η ομάδα να βρει ρυθμό. Είναι φανερό πως της λείπει ο ηγέτης.

Ξέρω πως αυτό ηχεί παράξενα, αλλά δεν υπάρχει ο παίκτης που θα την πάρει στις πλάτες της. Ο Τζέραρντ έχει χάσει την φόρμα του, δεν θύμιζει τον γνωστό Τζέραρντ που θαυμάζαμε.

Είναι άλλωστε 34-35 χρονών και έχει χάσει την φρεσκάδα του».

Ο Χισέν αναφέρθηκε και στην μέχρι στιγμής πενιχρή συμβολή του Μπαλοτέλι.

«Ο Μπαλοτέλι είναι εντελώς διαφορετικός στράικερ από τον Σουάρες. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον Σουάρες αυτό το ξέρεις από πριν.

Πως να βρεις παίκτη να πετύχει τα 31 γκολ που σημείωσε πέρυσι; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Μπαλοτέλι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Δεν έχει πετύχει κανένα γκολ στο πρωτάθλημα,όμως υπάρχει και η απουσία του Στάριτζ.

Είναι μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του. Πιστεύω πως όταν επιστρέψει θα πάρει τα πάνω του και ο Μπαλοτέλι.

Θα ωφεληθεί η ομάδα. Πάντως επαναλαμβάνω πως υπάρχει πρόβλημα στη Λίβερπουλ, είναι εμφανές".

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα