Τσόρι και Φουστέρ για ανανέωση στον Ολυμπιακό

Τσόρι και Φουστέρ για ανανέωση στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι και Φουστέρ για ανανέωση στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον των Τσόρι και Φουστέρ, για τους οποίους υπάρχει πρόθεση να μείνουν και του χρόνου στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει εδώ και αρκετές ημέρες σε περίοδο εσωτερικών... ζυμώσεων. Ζυμώσεων που έχουν να κάνουν με το ρόστερ του. Το ποιοι πέραν του Αμπιντάλ θα φύγουν (σ.σ. είναι δεδομένο πως σας έχουμε τονίσει ξανά ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις) και ποιοί τελικώς θα έρθουν. Τα δεδομένα για τις θέσεις είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Ο Μίτσελ κέρδισε την απαιτούμενη πίστωση χρόνου μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση και μαζί και το δικαίωμα να τροποποιήσει την ομάδα όπως εκείνος κρίνει και θέλει. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι εύκολη η διαχείριση ενός τέτοιου υλικού.

Ειδικά όταν μπορεί να υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται όσο θέλουν ή άλλοι που ίσως θεωρούν πως δεν αξιοποιούνται όπως πρέπει και στην θέση που πρέπει. Μέσα σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του. Ποδοσφαιριστές σαν τον Τσόρι και τον Φουστέρ. Για τον Τσόρι Ντομίνγκες η... προεργασία υπάρχει εδώ και καιρό. Παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση κυρίως επειδή ο έμπειρος άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό του το τι θέλει να κάνει από το καλοκαίρι και μετά. Δεν είναι πως δεν είναι ευχαριστημένος στο Λιμάνι. Το αντίθετο. Είναι πολύ ικανοποιημένος όμως μένει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Δεν είναι πάντως ότι δεν έχει θετικό πνεύμα. Το... πρέσινγκ που του ασκείται δεν είναι μόνο από την Ρίβερ. Ο Ολυμπιακός πάντως θέλει σύντομα να αποκτήσει τον πάνω χέρι για να τον κλείσει με ένα τουλάχιστον μονοετές συμβόλαιο. Ανάλογη σκέψη υπάρχει και για τον Φουστέρ, που έχει την διάθεση να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. Άλλωστε και οι δηλώσεις του Φουστέρ αυτό δείχνουν: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος απ' τον κόσμο. Πάντα είμαι ευγνώμων γιατί αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και αυτό είναι σημαντικό. Συμπλήρωσα σχεδόν 5 χρόνια στην ομάδα. Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον κόσμο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι!».

Σημειωτέον και των δύο παικτών τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2015. Εφόσον ο Ολυμπιακός τα καταφέρει να τους κρατήσει και του χρόνου στον σύλλογο θα είναι σίγουρα κάτι που θα ικανοποιήσει τεχνικό τιμ και διοίκηση. Από εκεί και πέρα όμως στην παρούσα φάση μένουν αρκετά πράγματα να αποσαφηνιστούν για τον Γενάρη. Είναι και τα πρόσωπα για τις θέσεις όπου ψάχνεται ο Ολυμπιακός αλλά και το ποιοί τελικώς θα πουν πρόωρο... αντίο εκτός από τον Αμπιντάλ. Εκτιμάται πως συνολικά μπορεί να φύγουν 3 ή και 4 παίκτες (σ.σ. ο αριθμός αυτός είναι μαζί με τον Γάλλο άσο). Είναι κάτι που θα κριθεί σύντομα.

* Οι Μπάγερν Μονάχου, Φιορεντίνα και Μπενφίκα είναι ομάδες που τσέκαραν από κοντά παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μάλμε. Οι Μπάγερν και οι Φιορεντίνα ενδιαφέρονται έντονα για τον Μαζουάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα