Οι πιο δημοφιλείς ομάδες στα social media

Gazzetta team
Οι πιο δημοφιλείς ομάδες στα social media

bet365

Διαβάστε τη λίστα με τους δημοφιλέστερους συλλόγους στον κόσμο σε Facebook, Twitter και Instagram.

Η τεχνολογία συνεχώς προχωράει και πλέον η αλληλεπίδραση των οπαδών με τις ομάδες τους γίνεται και εκτός γηπέδου. Άλλωστε, με την παγκοσμιοποίηση οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό εκείνοι να μπορούν να αλληλεπιδρούν άμεσα ανά πάσα στιγμή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τον social media.

Μέχρι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε λογαριασμό στο twitter και θεωρούνταν... δεινόσαυρος, όμως πλέον οι κόκκινοι διάβολοι κινούνται στα πρότυπα των συμπολιτών τους. Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται από τους πρωτοπόρους στον τομέα των social media με τελευταία καινοτομία την δημιουργία του CityMatchday app.

«Πολύ απλά οι σύλλογοι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Για πολλούς τα social media έχουν εξελιχθεί σε ενημερωτικά μέσα πρώτου βαθμού. Αν οι σύλλογοι δεν επικοινωνούν με τους οπαδούς τους με τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς μεθόδους, τότε είναι πολύ πιθανό να δεχθούν κριτική. Η χρήση των social media συνεχώς και αυξάνεται και οι σύλλογοι ξέρουν πως να το αποδεχθούν και να τα χρησιμοποιήσουν», σχολίασε ο Τιμ Μπριτζ, σύμβουλος της Deloitte.

Top 10 ομάδων με τα περισσότερα likes στο facebook

Top 10 ομάδων με τους περισσότερους followers στο twitter

Top 10 ομάδων με τους περισσότερους followers στο instagram

 

Τελευταία Νέα