Μπαϊράμι: «Φανταστική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη» (vid)

Gazzetta team
Μπαϊράμι: «Φανταστική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Καραϊσκάκη ο Εμίρ Μπαϊράμι σε Σουηδούς δημοσιογράφους...

Σουηδικό συνεργείο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάλμε και μίλησε με τον Εμίρ Μπαϊράμι. Τόσο για το αποψινό ματς όσο και για την παρουσία του στο «τριφύλλι». Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», τόνισε πως στο Καραϊσκάκη δημιουργείται μια φανταστική ατμόσφαιρα και... προειδοποίησε την Μάλμε για όσα θα συναντήσει!

«Θα δημιουργηθεί τρελή ατμόσφαιρα, υπάρχει κάτι το μοναδικό εκεί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το καταλάβεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν απλά, υπάρχει ένα... είδος μίσους στην ατμόσφαιρα. Αλλά υποστηρίζουν την ομάδα μέσα από την καρδιά τους! Είναι απίστευτη, πραγματικά φανταστική η ατμόσφαιρα. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο πουθενά αλλού. Είναι πάρα πολύ ωραία.Θα έλεγα ότι για πρώτη φορά η Μάλμε θα κληθεί να δώσει σε μία τέτοια ατμόσφαιρα».

«Ούτε το γάλα»

Παράλληλα, ο Σουηδός εξτρέμ του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στην μέση, από το οποίο κινδύνευσε ακόμη και η συνέχεια της καριέρας του, μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Παλεύω για πολλά χρόνια. Για ένα χρονικό διάστημα ένιωθα τόσο πόνο που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα κουτί με γάλα. Δεν τολμώ να πω ότι είμαι απολύτως καλά και να προσποιηθώ ότι όλα έχουν περάσει. Προσπαθώ να βρω μία ισορροπία και να επανέλθω βήμα-βήμα. Ήμουν τραυματίας για πολλούς μήνες και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βίωνα έναν τέτοιο εφιάλτη», τόνισε χαρακτηριτιστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα