Βασιλόγιαννης: «Γιατί όχι την άνοδο η Λαμία»

Gazzetta team
Βασιλόγιαννης: «Γιατί όχι την άνοδο η Λαμία»

bet365

Η Λαμία εντυπωσιάζει στην Football League και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μίλησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως μπορεί ακόμα και την άνοδο...

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για τους στόχους της Λαμίας: «Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει ό,τι καλύτερο μπορεί από κάθε αναμέτρηση. Έχουμε μεγάλους στόχους πλέον και γιατί όχι να κερδίσουμε την άνοδο στο τέλος. Ξέρει την κατηγορία ο προπονητής. Είναι έμπειρος και μας βοηθάει πολύ».

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ομάδα του Βόλου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αν και το έψαχνα. Είμαι χαρούμενος που το έβαλα και βοήθησα την ομάδα να νικήσει».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος ο δικός μου είναι να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα κάνω ταμείο στο τέλος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε κάτι καλό στο τέλος και γιατί όχι να φθάσουμε μέχρι την άνοδο στην Α’ Εθνική. Στον όμιλο μας έχουμε ιστορικές ομάδες που ξέρουν καλά την κατηγορία. Ηρακλής, Βόλο, Λάρισα, ανεξαρτήτως του ξεκινήματος που μπορεί να έχουν κάνει, είναι ποιοτικές ομάδες που ξέρουν καλά την κατηγορία».

Για τον κόσμο: «Έχει δώσει βροντερό παρών. Ακούγαμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι, το περιμέναμε και είμαστε ευχαριστημένοι που επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά και θέλουμε να ανταποδώσουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα