Κατακλυσμός… και ομιλία Αναστασιάδη

Κατακλυσμός… και ομιλία Αναστασιάδη

Gazzetta team
Κατακλυσμός… και ομιλία Αναστασιάδη

bet365

Κάτω από έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ που άργησε να ξεκινήσει λόγω και τις ομιλίας του Αναστασιάδη στα αποδυτήρια της ομάδας. Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη.

Δεν πίστευαν ούτε και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αυτό που έβλεπαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας με την έντονη βροχόπτωση να δυσκολεύει τις προσπάθειες τους . Νωρίτερα ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στους παίκτες για την ήττα με την Ξάνθη, αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα την Πέμπτη(11/12). Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες (7/12) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και χαλαρώματος, χωρίς να επιβαρυνθούν με ασκήσεις στο βαρύ γήπεδο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων παραμένουν οι Δεληγιαννίδης, Κατσικάς και Σκόνδρας, με τον τελευταίο να δείχνει ότι ίσως και αύριο (9/12) θα καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα