Μάσα στο gazzetta.gr: «Μεγάλος στόχος του Αστέρα το Πρωτάθλημα!»

Θάνος Σαρρής
Μάσα στο gazzetta.gr: «Μεγάλος στόχος του Αστέρα το Πρωτάθλημα!»

bet365

Ο Πάμπλο Μάσα μιλάει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό και βάζει ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά!

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του και μετά από δύο back to back νίκες, αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκός, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες. Οι Αρκάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο και ο Πάμπλο Μάσα, εκ των κορυφαίων του συγκροτήματος του Στάικου Βεργέτη, μιλάει στο gazzetta.gr και βάζει τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ!

Ο προπονητής σας είπε ότι το σκορ με τον Παναθηναϊκό αδικεί τον Αστέρα. Συμφωνείς;

«Η αλήθεια είναι ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν θα τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, δεν μένουμε εκεί».

Υπήρχε μια αναστάτωση πριν το ματς με τους φιλοξενούμενους οπαδούς, επηρέασε τη συγκέντρωσή σας;

«Όχι, εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι γινόταν, αλλά μείναμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας».

Έχετε βάλει δύσκολα τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το μυστικό του φετινού Αστέρα;

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Βλέπουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο, ίσως αυτό παίζει ρόλο, η καλή νοοτροπία μας. Βλέπουμε όλους τους αντίπαλους το ίδιο και δεν υποτιμούμε κανέναν. Από εκεί και πέρα, έχουμε έναν κορμό πολύ καλών ποδοσφαιριστών, μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τους πάντες».

Έχετε και το εξ' αναβολής με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Μήπως ήρθε η ώρα για τη νίκη απέναντι σε έναν από τους «μεγάλους»;

«Γιατί όχι; Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε για όλα τα ματς που υπάρχουν μέχρι τότε. Όταν θα έρθει η ώρα για τον ΠΑΟΚ, μακάρι να καταφέρουμε να τον κερδίσουμε».

Ήσουν από τους καλύτερους στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα. Σου μένει η αίσθηση ότι ίσως μπορούσατε να καταφέρετε κάτι περισσότερο;

«Ελπίζαμε για κάτι παραπάνω μετά το καλό ξεκίνημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει όμως, η εμπειρία ήταν πολύ καλή, κρατάμε τα όσα αποκομίσαμε και ελπίζουμε να ξαναέχουμε την ευκαιρία».

Οι φετινοί σας στόχοι; Να ξαναπαίξετε στην Ευρώπη;

«Ο πιο μεγάλος στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Από εκεί και πέρα θέλουμε μια καλή πορεία και στο Κύπελλο».

Ξεχωρίζεις κάποια ομάδα ως φαβορί για τον τίτλο;

«Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν δείξει ότι είναι μεγάλες ομάδες. Αυτές είναι τα φαβορί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα