Με Μαλεζά ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Με Μαλεζά ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς επιστρέφει στην αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο...

Με μια επιστροφή στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός, καθώς ο Στέλιος Μαλεζάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Μορένο και Θεοδωρίδης με τον πρώτο να γυμνάζεται ατομικά και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία. Στην τελευταία προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής και τεχνικής και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολη.

Αναλυτικά: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Μύγας, Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα