Ζοσέ, έχει ζόρια στο Νιούκαστλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ζοσέ, έχει ζόρια στο Νιούκαστλ

bet365

Όσο... special κι αν είναι, όσο κι αν φέτος η Τσέλσι είναι ατρόμητη και αήττητη, ο εφιάλτης του «St. James' Park» για τον Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται ξανά στη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πορτογάλος κόουτς των «μπλε» δεν έχει νικήσει σε ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Νιούκαστλ.

Δεν το έκανε ούτε στην πρώτη του θητεία στους «μπλε» του Λονδίνου, ούτε την περσινή σεζόν, στην επιστροφή του στον αγαπημένο του πάγκο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Τσέλσι του Μουρίνιο θα παίξει ξανά στο «St. James' Park» κόντρα στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου που έπειτα από ένα πολύ καλό σερί έξι νικηφόρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία στα τελευταία δύο ματς.

Η Νιούκαστλ, σίγουρα δεν είναι αυτή που εμφανιζόταν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας... έρθει στα ίσια της και δείχνοντας μεγαλύτερη συνοχή.

Στη 15η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, έρχεται μεγάλη δοκιμασία για τον «special one», κόντρα στις «καρακάξες», εκτός έδρας, σε ματς πρωταθλήματος, μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Πιο συγκεκριμένα:

15/5/2005 Νιούκαστλ – Τσέλσι 1-1

7/5/2006: Νιούκαστλ – Τσέλσι 1-0

22/4/2007: Νιούκαστλ – Τσέλσι 0-0

2/11/2013: Νιούκαστλ – Τσέλσι 2-0

Βέβαια, υπάρχουν και δύο νίκες των «μπλε» στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά ήρθαν σε ματς για το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας. Στις 10/11/2004 οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0 στην παράταση για την... υποβαθμισμένη διοργάνωση της χώρας, ενώ στις 20/2/2005, σημειώθηκε νίκη με σκορ 1-0 για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα