Ντι Μαρία: «Οπωσδήποτε Τσάμπιονς Λιγκ»

Ντι Μαρία: «Οπωσδήποτε Τσάμπιονς Λιγκ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντι Μαρία: «Οπωσδήποτε Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Άνχελ Ντι Μαρία καθημερινά παλεύει με τον ψυχικό του κόσμο για την... απουσία του από το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας την ανάγκη να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων» παραδέχθηκε πως του λείπει πολύ το... σεντόνι, ωστόσο, δεν δείχνει – μέχρι στιγμής – να έχει τάσεις φυγής. Αντιθέτως, δηλών ει έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να τερματίσει η Γιουνάιτεντ στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και να εξασφαλίσει ένα από τα πολυπόθητα «εισιτήρια».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην Αγγλία είναι το... κρύο, αφού σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, δεν μπορεί ακόμα να το συνηθίσει...

«Μου λείπει πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως θέλουμε και τίτλους. Πρέπει, ωστόσο, να γίνουν όλα βήμα – βήμα και φυσικά, να ακούμε τον προπονητή μας που προσπαθεί ώστε να γίνουμε αυτοί που πρέπει» ήταν τα πρώτα λόγια του Ντι Μαρία, που συνέχισε λέγοντας:

«Σε σχέση με την Ισπανία κάνει πολύ περισσότερο κρύο και νυχτώνει νωρίς. Δεν έχω πρόβλημα με το φαγητό ή με οτιδήποτε άλλο. Μόνο με το κρύο που δεν μπορώ να το συνηθίσω...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα