Αθανασιάδης: «Στο DNA μας ο πρωταθλητισμός»

Αθανασιάδης: «Στο DNA μας ο πρωταθλητισμός»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Στο DNA μας ο πρωταθλητισμός»

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Κλάους Αθανασιάδη...

Τα 16 γκολ του σε 39 ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουν κάνει τον Κλάους Αθανασιάδη να βρίσκεται στην κορυφή των all time σκόρερς του ΠΑΟΚ... Κάτι που αποτέλεσε την αφορμή για την UEFA, προκειμένου να φιλοξενήσει ένα θέμα για τον επιθετικό του «δικεφάλου» με δηλώσεις του ίδιου...

«Για κάποιους σαν εμένα, που ξεκίνησα την καριέρα μου από τις ακαδημίες της ομάδας και ήμουν τυχερός να παίζω πλέον και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης των φιλάθλων και όλων αυτών που ονειρεύονταν να βρίσκονται στη θέση μας», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίδοσή του, λέγοντας: «Ποτέ δε δίνω πολύ σημασία στα στατιστικά. Σε αυτή τη λίστα με τους σκόρερ υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες και είμαι περήφανος που βρίσκομαι κι εγώ. Για μένα είναι ένα απλά ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, το να παίζω στην ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Γκινγκάμπ, τόνισε: «Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ένα τελικός, εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία μας φέτος, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχίδι σαν τελικό», ενώ σχετικά με την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Είμαστε αφεντικά της μοίρας μας πλέον. Είναι όμως ακόμα Δεκέμβριος, έτσι δεν μπορούμε να πούμε πολλα΄. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς. Αν το κάνουμε όμως πρέπει, ο τίτλος θα είναι δικός μας!».

Ολοκληρώνοντας, είπε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι διεκδικητής του τίτλου, αυτό βρίσκεται στο DNA του συλλόγου. Οι τίτλοι τρέφουν τις ομάδες. Μόνο αυτοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη, που έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μπορούν να καταλάβουν τη σημασία μιας επιτυχίας για την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα