Μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός

Μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός

bet365

Με ενίσχυση στο ρόστερ θα «απαντήσει» ο Ολυμπιακός στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Σούπερ Λιγκ και το -5 από την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι», είδαν τον ΠΑΟΚ να ξεφεύγει μετά την ήττα (2-1) στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν αυτή η διαφορά να μειωθεί και να ανατραπεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι Πειραιώτες στοχεύουν στην ενίσχυση του ρόστερ, , φυσικά περιμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Άλαν Πουλίδο, αλλά και του Ερίκ Αμπιντάλ που εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε ξεκάθαρο από τη διοίκηση της ομάδας, δεν τίθεται θέμα Μίτσελ, τον οποίο στηρίζουν απόλυτα οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα