Η μαγκιά του Μλάντεν και του Αναστασίου!

Η μαγκιά του Μλάντεν και του Αναστασίου!

Νίκος Αθανασίου
Η μαγκιά του Μλάντεν και του Αναστασίου!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την κίνηση... ματ του Γιάννη Αναστασίου στο Αγρίνιο και τον Μλάντεν Πέτριτς που απέδειξε πόσο μεγάλος στράικερ είναι!

Χάνει το πρώτο. Σε κενό τέρμα. Με την μπάλα να έρχεται... λουκούμι στο «καλό» του αριστερό πόδι. Χάνει το δεύτερο. Κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα άουτ. Χάνει το τρίτο. Τετ-α-τετ. Η μπάλα στο δοκάρι! Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο «τραβιέται» πιο έξω, δείχνει να το ζητάει. Να κάνει την διαφορά. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δημιουργεί ρήγματα, ντριμπλάρει, είναι ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο φινάλε, όμως, ήταν εκεί! Στο πρώτο δοκάρι, σκύβοντας στην πορεία της μπάλας μετά το κόρνερ του Νάνο! Κεφαλιά, 0-1 και ένα «τρίποντο» χρυσάφι για την ομάδα του. Λεπτομέρεια; Ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε αυτό το γκολ. Και ας το πέτυχε ο ίδιος και ας εξιλεώθηκε.

Απόδειξη στράικερ μεγάλης κλάσης. «Θυμωμένος» με τον εαυτό για τις ευκαιρίες που σπατάλησε και ταυτόχρονα λυτρωμένος ο Κροάτης «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα. «Εξάποντο»! Στο 2-1 με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο και το σημερινό 1-0 στο Αγρίνιο, ο διεθνής φορ έχει δώσει έξι βαθμούς στο «τριφύλλι» και αποδεικνύεται καθοριστικότατος. Μαγκιά του.

Όπως... μαγκιά του και του Γιάννη Αναστασίου. Τον έβλεπε να χάνει ευκαιρίες αλλά τον άφησε στο γήπεδο μέχρι τέλους. «Πόνταρε» στον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Κροάτη και δικαιώθηκε. Προτίμησε να βγάλει τον Καρέλη, τον Μπαϊράμι αλλά ο Πέτριτς παρέμεινε στο γήπεδο. Σκόραρε, λύτρωσε και λυτρώθηκε!

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά από την επιστροφή του Παναιτωλικού στα μεγάλα σαλόνια απέδρασε από το Αγρίνιο! Θα μπορούσε να το κάνει πιο εύκολα. Έχασε τα... άχαστα, «σώθηκε» από τον καταπληκτικό Στιλ και το οριζόντιο δοκάρι. Δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του ματς και στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Αναστασίου έδειξε χαρακτήρα, έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα(αρκεί να ενισχυθεί τον Ιανουάριο σε άμυνα και επίθεση) και πάει στην Τρίπολη για ένα ματς... τελικό! Ένα παιχνίδι αποδείξεων, κυρίως για τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» και τον βαθμό πίστης για την φετινή υπέρβαση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα