Στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν, με νίκη απαντούν

Στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν, με νίκη απαντούν

Στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν, με νίκη απαντούν

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει την... φιλοξενία της Τούμπας και είναι έτοιμοι να «απαντήσουν» ΜΟΝΟ με τη νίκη. Ποια τα πλάνα του Μίτσελ.

16 Απριλίου 2014: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, στην ρεβάνς του 2-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το ματς ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, αφού οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν βάλει πέντε κιλά γαύρο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Στη συνέχεια έπεσαν καπνογόνα, τα οποία προκάλεσαν φωτιά στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Τα ευτράπελα δεν έμειναν εκεί, όμως. Μετά τη λήξη του ματς έπεσε πολύ ξύλο με τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έρχονται στα χέρια με κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και ανθρώπους της ομάδας. Ο καυγάς του Κατσουράνη με το Μανιάτη έχει μείνει και για μέρες γραφόταν τι σχέση μπορούν να έχουν οι δύο παίκτες στο Μουντιάλ.

Ο κίνδυνος... απάντησης υπήρχε στο μυαλό του κόσμου, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να ζητήσει από τον κόσμο να μην «ανοίξει ρουθούνι». Οι πρωταθλητές Ελλάδας, επιθυμούν να έρθει η απάντησή τους μέσα στο γήπεδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μϊτσελ δεν έχει στα πλάνα του μόνο μόνο τον Τζίμι Ντουρμάζ και το Μάικλ Ολαϊτάν. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Όσο για την 11άδα σ΄ αυτή, λογικά, θα δούμε τους:

Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Μαζουακού - Ελαμπντελαουί στα άκρα της άμυνας, με τους Αμπιντάλ (ίσως πάρει τη θέση του ο Αυλωνίτης) - Μποτία κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης θα είναι «ασπίδα» της άμυνας στα χαφ με τους Αφελάι και Φουστέρ στα άκρα. ο Ντομίνγκες θα είναι και σ' αυτό το ματς πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγιερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Φορτούνης και Κασάμι. Εκτός έμειναν οι Ντουρμάζ και Γιαννούλης.

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν με το μέρος τους και το παρελθόν, μιας και συνολικά έχουν νικήσει το «δικέφαλο του Βορρά» 49 φορές, έχουν χάσει τις 11 και άλλες 9 είναι οι ισοπαλίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα