«Ναι» από Ανδριανό σε συνάντηση με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Gazzetta team
«Ναι» από Ανδριανό σε συνάντηση με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

bet365

Συνάντηση με αξιωματούχους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, αναμένεται να έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός που αποδέχτηκε την πρόταση των ομοσπονδιών, που γνωστοποίησε η ΕΠΟ!

Συγκεκριμένα μετά την επιστολή που έστειλαν από κοινού ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και εκφράζουν την αντίθεση τους στον αθλητικό νόμο που προωθεί το Υπουργείο, σήμανε... συναγερμός παντού. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής με επιστολή που έστειλε στον Γιάννη Ανδριανό του γνωστοποιεί πως υπάρχει η διάθεση για συνάντηση με την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου από κοντά να συζητηθούν οι διαφορές. Από την δική του πλευρά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποδέχτηκε την πρόταση και απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ την εξής επιστολή:

«Σε συνέχεια της σημερινής σας επιστολής με την οποία μου ζητάτε την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας FIFA-UEFA και εκπροσώπων μου, παρακαλώ να συνεννοηθείτε με τις δύο Ομοσπονδίες προκειμένου να συμφωνηθεί ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας τους και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής».

Στην φωτογραφία που ακολουθεί είναι η σχετική επιστολή της ΕΠΟ.

 

Τελευταία Νέα