Ούμπιντες: «Όλοι μαζί μπορούμε...»

Ούμπιντες: «Όλοι μαζί μπορούμε...»

Gazzetta team
Ούμπιντες: «Όλοι μαζί μπορούμε...»

bet365

Να αυξήσει το μικρό σερί νικών που έχει κάνει ο Ατρόμητος, θέλει ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος τόνισε πως όλοι μαζί στην ομάδα μπορούν να την φτάσουν ψηλά.

Το στίγμα του για το παιχνίδι με την Βέροια, έδωσε μιλώντας στην κάμερα της Nova o Χαβιέ Ούμπιντες. «Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται από πάνω μας. Είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά με τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει δύο συνεχόμενες νίκες (με Αστέρα, Ξάνθη) και θέλουμε να τις κάνουμε τρεις», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στα δύο καταπληκτικά γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη, λέγοντας: «Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Ναπολεόνι έκανε τα γκολ και σε αυτό εγώ. Εμείς λειτουργούμε σαν ομάδα. Είμαστε δεμένοι και κοιτάμε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε δεμένη ομάδα. Είναι πολύ όμορφο να δέχεσαι συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες σου, όταν πετυχαίνεις γκολ και βοηθάς την ομάδα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και καταφέρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα