Στην... έξοδο οι μισές μεταγραφές της Γουέστ Μπρομ!

Στην... έξοδο οι μισές μεταγραφές της Γουέστ Μπρομ!

Στην... έξοδο οι μισές μεταγραφές της Γουέστ Μπρομ!

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος με τις μεταγραφές του καλοκαιριού δεν είναι ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, που είναι έτοιμος να... ξεφορτωθεί τις μισές τον Γενάρη. Στις εξαιρέσεις ανήκει ο Σαμαράς, που ανεβάζει στροφές!

Κατώτεροι των περιστάσεων αποδείχτηκαν σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την Γουέστ Μπρομ, αφού πέντε από τους δέκα, δηλαδή οι μισοί, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν τον Γενάρη.

Μεγαλύτερη απογοήτευση, ο Μπράουν Ιντέγιε, παίκτης που αποτέλεσε μεταγραφή ρεκόρ για την ομάδα (12 εκατ. ευρώ από την Ντιναμό Κιέβου), όπως και ο δανεικός από την Πόρτο, Βαρέλα, που ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, στην... μαύρη λίστα του Άλαν Ίρβιν σύμφωνα με την «telegraph», είναι και οι Μπλάνκο, Ντάβιντσον και Μπερντ. Αντίθετα, στις «κακές μεταγραφές» του καλοκαιριού δεν ανήκει ο Γιώργος Σαμαράς, που έχει καλή παρουσία μέχρι στιγμής, παρόλο που υπέγραψε την τελευταία στιγμή και δεν έχει κάνει προετοιμασία με τους «baggies».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα