Ρότζερς: «Εχει προταθεί νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ»

Ρότζερς: «Εχει προταθεί νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ»

Ρότζερς: «Εχει προταθεί νέο συμβόλαιο στον Τζέραρντ»

bet365

Ο Ρότζερς, πιστεύει ότι ο Τζέραρντ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει στην Premier League, ενώ αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον θρυλικό της αρχηγό.

Στο Νησί, αποτελεί κύριο θέμα η ανανέωση ή όχι του Στίβεν Τζέραρντ με τη Λίβερπουλ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν έχει κάνει πτόταση στον θρυλικό αρχηγό.

Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς έρχεται να αποκαλύψει ότι ο Τζέραρντ έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα, η οποία εξετάζεται από τον ίδιο. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι αν θα συνεχίσουν οι δύο πλευρές δεν εξαρτάται από τα χρήματα. Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να υπάρχουν νέα. Η διαφωνία είναι στη διάρκεια όπου ο Τζέραρντ θα ήθελε διετές συμβόλαιο, ενώ αυτό που του έχει προταθεί είναι μονοετές.

«Με τους παίκτες που είχαμε πέρυσι μπροστά, η ποιότητά του θα μπορούσε να βοηθήσει σ' αυτό», είπε ο τεχνικός των «κόκκινων» για το διαφορετικό ρόλο του Τζέραρντ, συγκριτικά με πέρυσι όπου έπαιζε ως... βαθύ χαφ, παίρνοντας την μπάλα από πολύ πίσω,

«Η δναμική των παικτών που έχουμε μπροστά έχει αλλάξει, οπότε θα πρέπει να σκεφτώ έναν διαφορετικό τύπο μέσου», συνέχισε και συμπλήρωσε για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του με τον θρυλικό αρχηγό ξεκαθάρισε:

«Όχι. 150% όχι. Αν υπάρχουν δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σχέση μας αυτές είναι ειλικρίνεια και σεβασμός. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Premier League».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα