Ο Μπεργκ κέρδισε και τους... βοηθούς

Ο Μπεργκ κέρδισε και τους... βοηθούς

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ο Μπεργκ κέρδισε και τους... βοηθούς

bet365

Ο Τασος Νικολογιάννης γράφει για τον καθοριστικό Μπεργκ του αγώνα με την Βέροια και τους βοηθούς που είχαν πάθει... αγκύλωση στην Λεωφόρο και παραλίγο να προκαλέσουν αλλοίωση αποτελέσματος

Ο κορυφαίος επιθετικός που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα με το γκολ που πέτυχε επί της Βέροιας, αλλά το καλύτερο νέο και από τη νίκη είναι ότι ο Σουηδός επιστρέφει στην δράση «ομορφαίνει» δημιουργικά τον Παναθηναϊκό και σε μία κρίσιμη περίοδο. Τι έκανε ο Μπεργκ; Κέρδισε το καθαρό πέναλτι και την σωστή κόκκινη , που πήρε ο Μαλον. Και έβαλε το δεύτερο γκολ , που αποδείχθηκε καθοριστικό με το τελικό 2-1. Η ομάδα ξεκίνησε με κέφι και διάθεση το παιχνίδι, είχε ένα δοκάρι με τον Μπεργκ, αλλά στην τελική πάσα κάτι γινόταν λάθος και έτσι δεν βγήκαν πολλές ευκαιρίες. Και όποτε βγήκαν ήταν εκεί οι βοηθοί Γεωργιάδης και Σίπκας, που είχαν πάθει .......αγκύλωση και σήκωναν συνέχεια το σημαιάκι σε φάσεις, που δεν υπήρχε υποψία οφ-σάιντ. Ο Σίπκας ανέκοψε μία φορά και τον Καλτσά , που καλύπτόταν, αλλά συνολικά τα οφ-σάιντ, που δόθηκαν σε βάρος του Παναθηναϊκού και δεν υπήρχαν ήταν πέντε. Και στις πέντε περιπτώσεις οι παίκτες του Παναθηναικού ήταν έτοιμοι να σκοράρουν. Αν οι υποδείξεις ήταν σωστές το πιο πιθανό είναι και ο Μπεργκ να είχε σκοράρει και άλλες φορές και ο Παναθηναϊκός να έφθανε σε ένα άνετο σκορ.

Είπαμε, όμως, ότι ο Γεωργιάδης και ο Σίπκας είχαν πάθει αγκύλωση και παραλίγο να προκαλέσουν αλλοίωση αποτελέσματος. Ευτυχώς που ο κόσμος συγκρατήθηκε και δεν …ξέφυγε με τις προκλητικές αποφάσεις των βοηθών.

Πέρα από τον Μπεργκ θέλω να σταθώ και στην πρώτη πολύ καλή εμφάνιση του Χρήστου Μπούρμπου. Εκανε την πάσα στην φάση του πέναλτι του Μπεργκ, πλαγιοκόπησε αρκετές φορές, ήταν σταθερός αμυντικά και πρώτη φορά εισέπραξε το χειροκρότημα του κόσμου, για αυτά, που έδειξε στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Αυτή την φορά ο κόουτς δεν δικαιώθηκε από τις αλλαγές. Ο Πέτριτς δεν βοήθησε στην κορυφή του ρόμβου, ενώ περνώντας o Λαγός μέσα αριστερά και ο Πράνιτς αμυντικό χαφ, κάπου χάθηκε η συνοχή στο κέντρο και δόθηκε η ευκαιρία στην Βέροια-αν και με 10 παίκτες- να κάνει επιθέσεις και να βάλει γκολ.

Εδώ θέλω επίσης να σταθώ. Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και στο ματς αυτό φάνηκε. Αυτή την φορά η ομάδα έφαγε γκολ από πλάγιο και σε κάθε ματς δέχεται γκολ σε ανύποπτο χρόνο. Επιμένω . Αν δεν μάθει να κρατάει το μηδέν θα έχει θέμα. Και ειδικά στα παιχνίδια που έρχονται με Παναιτωλικό και Αστέρα και τα δύο εκτός.

ΥΓ: Στην Κέρκυρα είδαμε μία παρωδία, έναν Ολυμπιακό να παίζει …χωρίς αντίπαλο και τον Δημητρόπουλο να δίνει ένα πέναλτι σε …βουτιά του Μπουχαλάκη και να γίνεται το 0-2, ενώ και το 0-3 από οφ-σάιντ ξεκίνησε. Και στην Τούμπα οφ-σάιντ ήταν το γκολ του Σαλπιγγίδη, ενώ και σε άλλα γήπεδα έγιναν πολλά λάθη από διαιτητές και βοηθούς. Σςςςςς είπαμε ότι η Σούπερ Λίγκα δεν θέλει να απαξιώνουμε το προιόν. Δηλαδή το απαξιώνουμε εμείς που τα γράφουμε και όχι αυτοί που τα κάνουν και οι Σαρρήδες τους έχουν στους πίνακες διαιτησίας. Αλλα τι λέω και εγώ. Ποιος Σαρρής;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.