Νεκρός ο οπαδός της Ντεπορτίβο! (vid)

Gazzetta team
Νεκρός ο οπαδός της Ντεπορτίβο! (vid)

bet365

Νεκρός είναι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση ο οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που κατά την διάρκεια συγκρούσεων πριν το ματς με την Ατλέτικο, οπαδοί των Μαδριλένων τον έριξαν στο ποτάμι.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην Μαδρίτη, την Κυριακή το πρωί, πριν το παιχνίδι της Ατλέτικο με την Λα Κορούνια. Κατά την διάρκεια αυτών, σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί των γηπεδούχων έπιασαν αντίπαλο οπαδό και αφού τον ξυλοκόπησαν, τον πέταξαν στο ποτάμι...

Μέχρι να ανασυρθεί από εκεί, υπέστη υποθερμία, ενώ κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα οι πρώτες εξετάσεις που έκανε να δείξουν οτι είναι κλινικά νεκρός. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο οπαδός της Λα Κορούνια έχασε την μάχη. Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί και άλλοι οπαδοί και των δύο ομάδων, συνολικά 11 ενώ είναι τραυματίας και ένας αστυνομικός. Τα επεισόδια έγιναν κοντά στο Βιθέντε Καλντερόν, δίπλα στον ποταμό Μανζανάρες.

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε ότι πρότεινε την αναβολή του ματς της Ατλέτικο με την Ντεπορτίβο, όμως η Ομοσπονδία επέμεινε στη διεξαγωγή του. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το όνομα του θύματος, όμως συμφωνά με ισπανικά ΜΜΕ ονομαζόταν Φρανσίσκο Ρομέρο Ταμποάδα, γνωστός ως Jimmy. Υπήρξε μέλος των «Los Suaves», ήταν 43 ετών και πατέρας ενός αγοριού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τα επεισόδια υπάρχουν ακόμη 11 τραυματίες, με κακώσεις στο κρανία, αλλά και από μαχαιριές σε άλλα μέρη του σώματος. Ανάμεσά τους υπάρχουν και τρεις ανήλικοι, που δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους.

Καταδικάζει η Ατλέτικο

Mε ανακοίνωσή της η Ατλέτικο Μαδρίτης καταδικάζει τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν από την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα 40 ετών.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας με την Λα Κορούνια», αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές Ισπανίας και καταλήγουν, λέγοντας ότι «οι αξίες που προωθεί το άθλημα πρέπει να υπερισχύουν από κάθε αντιπαλότητά και μαζί πρέπει να αγωνιστούμε κατά της βίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα