Ήρθε για Λημνιό η Γιουβέντους

Ήρθε για Λημνιό η Γιουβέντους

Νίκος Μαρούδας
Ήρθε για Λημνιό η Γιουβέντους

bet365

Τον Δημήτρη Λημνιό παρακολούθησε ο σκάουτερ της Γιουβέντους που βρίσκεται στην Ελλάδα όπως έχει γνωστοποιήσει από την Παρασκευή η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ατρόμητου ήρθε να παρακολουθήσει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος της Γιουβέντους. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας Νέων με την Ξάνθη. Από την Παρασκευή άλλωστε είχαν αρχίσει να ακούγονται έντονα οι φήμες που ήθελαν την αντίπαλο του Ολυμπιακού να παρακολουθεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Εκεί βρέθηκε και ο σκάουτερ της «Μεγάλης Κυρίας» και είχε την ευκαιρία να τον δει να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στο 60' σημείωσε ένα γκολ που θύμισε αυτό του Ναπολεόνι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σίγουρα ο άνθρωπος των πρωταθλητών Ιταλίας, θα σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουβέντους είχε παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και στην Ιταλία το καλοκαίρι που είχε βρεθεί για κάποια δοκιμαστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα