Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη 1-4

Gazzetta team
Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη 1-4

bet365

Σούπερ η Στουτγκάρδη με τον Στέφενς στον πάγκο της, διέσυρε εκτός έδρας 4-1 τη Φράιμπουργκ και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος στο ντεμπούτο του είδε τη Στουτγκάρδη να διασύρει εκτός έδρας τη Φράιμπουργκ με 4-1. Αέρας αλλαγής στην ομάδα, η οποία πήρε βαθμολογική ανάσα και ξέφυγε από τον πάτο! Ξέσπασμα για την ομάδα του Ολλανδού που προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Με αρκετά αλλαγές παρουσίασε την ομάδα του Στέφενς, φρέσκαρε την ενδεκάδα και η Στουτγκάρδη ξέσπασε. Το επιθετικό πρόβλημα... ξεχάστηκε, η ομάδα του έκανε πολλές φάσεις και πέτυχε τέσσερα γκολ, στην καλύτερη της εμφάνιση. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν πιον «ζωντανοί» στο ξεκίνημα, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ούλραϊχ, ο οποίος τόσο στην προσπάθεια του Φράιζ και του Τορεχόν έδιωξε τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση και στο 31' ο Χάρνικ πέτυχε το 1-0. Η απάντηση της Φράιμπουργκ δεν άργησε και στο 42' ο Ντάριντα πέτυχε το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Σμιντ στο 44' βρήκε το δοκάρι. Καταιγιστική η Στουτγκάρδη στο β' μέρος, ο Γκρουέσο στο 52' πέτυχε το 2-1 και ο Βέρνερ στο 68' το 3-1. Οι ευκαιρίες διαδοχικές για την ομάδα του Στέφενς, ενώ η Φράιμπουργκ που από το 70' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μίτροβιτς ήταν αδύναμη να αντιδράσει. Ετσι, ο Χάρνικ στο 76' διαμόρφωσε το 4-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα